Va fi nevoie să ne apucăm de dosare mai mari? Noi vom face tot posibilul să vă ajutăm!

AvețI probleme juridice? Ne asigurăm că va fi soluționată conform legii!

Protecția drepturilor persoanelor în cazul retrocedării bunurilor

DANIEL PRUTEANU

Obțineți acces la echipa noastră de avocați acum, astfel încât să puteți începe să vă luați înapoi proprietatea cât mai curând posibil.

ALINA ANGHELESCU

Experiența noastră vă va ajuta să navigați prin sistemul juridic și să primiți înapoi ceea ce vă aparține de drept în timp record!

MARCUS MIHAI

Ne vom ocupa de totul pentru tine, astfel încât să te poți concentra pe ceea ce este important – recuperarea pierderilor!

Echipa de la avocatiretrocedari.ro este specializată în consultanță juridică pentru retrocedarea proprietăților sub incidenta Legii 10/2001 și Legii 18/1991


Aceasta este formată din 25 de avocați cu experiență în domeniu, care sunt pregătiți să ofere asistență legală și juridică tuturor celor care întâmpină probleme în acest sens.

2019

Suntem dedicați în a oferi servicii profesionale și de înaltă calitate clienților noștri și suntem mândri să fim o echipă de încredere pe care o puteți contacta pentru orice problemă legală legată de retrocedarea proprietăților.

2023

Vă încurajăm să ne contactați pentru a vă oferi mai multe informații și pentru a beneficia de serviciile noastre specializate în acest domeniu.

Aveti nevoie de asistenta juridica în timpul procesului de retrocedare?

Obține rezolvarea în cel mai scurt timp